Rreth Nesh

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Progeen operon në fushën e ndërtimit në vend edhe si kontraktor edhe si investitor në ndërtimin e godinave civile të banimit i përqendruar në Tiranë. Në 4 vjet Progeen ka zgjeruar portofolin e investimeve të saj në mënyrë shumë cilësore dhe në të njejtën kohë ka përfunduar me sukses kontrata të rëndesishme për palë të treta.

Cilësia e lartë e ndërtimit është faktori kyç i suksesit të shoqërisë dhe elementi dallues në çdo projekt. Në këto vite shoqëria ka realizuar me sukses projekte si zhvillues, projektues dhe ndërtues.


STAFI

Progeen u krijua prej një ekipi inxhinierësh e arkitektësh me një përvojë të gjatë në projekte madhore civile, industriale e infrastrukturore në të gjithë Shqipërinë.

 

Ing. Genc Kuçuku

CEO

Me 17 vjet eksperiencë në fushën e ndërtimit si drejtues teknik i kompanive më në zë të ndërtimit në Shqipëri solli përvojën e tij për të për të thelemuar një sipërmarrje të suksesshme në fushën e ndërtimit. Prej 2013, nën drejtimin e tij, Progeen është rritur shpejt dhe në mënyrë cilësore duke zgjeruar portofolin e saj të investimeve në projekte të ndryshme dhe duke marrë kontrata të rëndësishme në vend.

 

Ing. Vangjel Prela

Inxhinier

Pjesë aktive e Progeen me një përvojë 17 vjeçare në industrinë e ndërtimit, veçanërisht në ndërtimet civile.

Ai gjithashtu ka përvojë relevante nëpër institucione shtetërore të rëndësihme të lidhura ngushtë me ndërtimin.


 

Ark. Aris Kero

Arkitekt

Ka qënë pjesë e kompanisë që në themelimin e saj dhe tani është një vlerë e shtuar për të gjithë projektet dhe veprimtaritë e saj.

 

Ark. Andi Agalliu

Arkitekt

Arkitekti më i ri në kompani ka qënë një pjesë integrale e projekteve të fundit të Progeen.

 

Ark. Rigels Balliju

Arkitekt

Me mbi 10 vjet përvojë ai ka qënë pjesë e rëndësishme e ekipit të projektimit dhe të mbikqyrjes së aktiviteteve ndërtimore në projektet  civile të kompanisë.


 

Ing. Enea Guma

Inxhinier Kantieri

Ka filluar karrierën e tij në Progeen dhe tashmë një aset i çmuar i kompanisë .

 

Ing. Erando Abdyli

Koordinator Teknik / Projekt Manaxher

Një inxhinier shumë i zoti dhe me adaptueshmëri të lartë për projekte të ndryshme. Erando gjithashtu ka një përvojë shumë të rëndësishme me projekte madhore ndërtimi nëpër Shqipëri.

 

Ing. Klodian Gumeni

Inxhinier Kantieri / Projekt Menaxher

Me më shumë se një dekadë përvojë si drejtues kantieresh të rëndësishme, është një prej inxhinierëve që ka shoqëruar kompaninë që ne krijimin e saj.


 

Theodhora Uci

Kontabiliteti & Financa

Me eksperiencë të gjatë në fushën e kontabilitetit e financës ajo ka ardhur në Progeen pas një përvoje shumë të mirë në industrinë e hidrokarbureve dhe distribucionit.

 

Sokol Thanati

Marketing & Shitje

Ka nisur karrierën e tij në sektorin e reklamave, i specializuar më tej në marketingun dhe komunikim B2B të sektorit të ndërtimit dhe industrisë.

 

Julian Rama

Logjistikë dhe HSE

Me përvojë 10-vjeçare në projekte madhore si koordinator i logjistikës dhe HSE, është një pjesë thelbësore e menaxhimit të operacioneve të përditshme të kompanisë.


ÇERTIFIKIMET

Kompania punon me standartet më të larta të ndërtimit në vend. Gjithashtu kompania ka marrë edhe çertifikimet e mëposhtme që I aplikohen menaxhimit të veprimtarive të ndërtimit.