Projekte

Rezidenca “Zihni Sako”

Ndërtesë rezidenciale në pjesën lindore të Tiranës

Ky ishte projekti i parë i kompanisë si investitor. Ai u ndërtua me standarte ndërtimi shumë të larta dhe synon hapësire të rehatshme dhe ambjet miqësor për komunitetin.

- Termoizolim nepermjet sistemit kapote
- Sistem Izolimi akustik nepemjet mureve te dyfishta dhe dyshemese e kolonave notuese. 
- Ventilim individual (jo aroma te pakendshme nga apartamentet e tjera)
- 2 ashensore (nje per secilen shkalle)
- Akses per invalide
- Instalime te gatshme per panele diellore ne tarrace per cdo apartament
- Instalime dhe hapesire te vecante ne objekt per sistemet e kondicionimit multisplit

*Per informacion lidhur me shitjen e hapesirave tregtare apo posteve te parkimit kontaktoni ne 0688042004 ose info@progeen.com