Projekte

Rezidenca Iris - Oxhaku

Ndertese Rezidenciale ne rrugen Zihni Sako (Oxhaku)
Rezidenca Iris është projekti më i ri i Progeen. Punimet pritet do të zgjasin deri ne Prill2020.

Iris po ndërtohet me të njejtën teknologji ndërtimi sipërore si Rainbow dhe Progeen 2 në Rr.Bardhyl. Ajo do të ofrojë tipe të ndryshme apartamentesh si garsoniera, 1+1, 2+1 dhe 3+1. Me siperfaqe të arsyeshme si dhe të bollshme për familjet më të mëdha.
Rezidenca Iris ndodhet në një zone më përbërje demografike kryesisht homogjene për një jetesë të rehatshme e jetë komunitare të pasur.

Për më shumë informacion apo rezervime, kontaktoni me zyrën e shitjes nëpërmjet numrit 0688042004 adreses info@progeen.com ose mund te vizitoni faqen www.iris.progeen.com.

Mëso më shumë...