Projekte

Dega e Re OTP Bank ne Bllok

Punimet konsistonin ne rikonstruksionin e nje ambienti tregtar per ta kthyer ne degen e re te OTP Bank ne bllok. Te gjitha punimet u kryen sipas projektit te miratuar prej klientit duke zbatuar rregullat dhe udhezimet lidhur me imazhin e bankes, standartet e sigurise, etj. 

Zbatimi i ketij projekti zgjati 3 muaj.