Në këto pak vite që nga krijimi I kompanisë, Progeen ka kryer disa projekte me çelësa në dorë si Investitor dhe si kontraktor. Punët e kryera përfshijnë projektimin dhe ndërtimin.

 • Rezidenca “Rruga Bardhyl”

  Ndërtesë rezidenciale dhe shërbimesh.  Rezidenca është një godinë gjashtë katëshe në Unazën e Tiranës në Rrugën Bardhyl me vetem katër kate banimi e përsosur për banim apo për zyra. Godina është e...
 • Rezidenca “Zihni Sako”

  Ndërtesë rezidenciale në pjesën lindore të Tiranës Ky ishte projekti i parë i kompanisë si investitor. Ai u ndërtua me standarte ndërtimi shumë të larta dhe synon hapësire të rehatshme dhe ambjet...
 • Ashraf 3

  11 ndërtesa shërbimi për komunitetin Iranian Progeen ndërtoi 11 ndërtesa për anetarët e Opozitës Iraniane në Mërgim të cilët jetojnë në Shqipëri. Ndërtesat ofrojnë një hapësirë të rehatshme për...
 • Rapun HEC – Elbasan

  Ndërtim dhe instalime pajisjesh Veprimtaritë ndërtuese në HEC të Rapunit përfshijnë instalim të turbinave, frencis dhe spirale horizontale për HEC. Gjithashtu u ndërtua edhe një zyrë e vogël...
 • Magazinë shumë-funksionale

  Magazinë indusriale Projektimi, prodhimi dhe ndertimi i magazinës multifunksionale në zonën industriale në pjesën  perëndimore të Tiranës.
 • ADISA – Krujë

  Zyra për agjencinë shtetërore Puna konsistoi në rikonstruksionin e një ndërtese të vjetër shtetërore duke e kthyer në një ndërtesë për shërbime ndaj qytetarëve. Operacionet e ndërimit u zhvilluan në...
 • Aleat Central Site

  Ndërtimi i zyrave të reja dhe rikonstruksioni i objektit ekzistues Ndërtimi I zyrave të reja dhe rikonstruksioni i ndërtesave egzistuese në pjesën lindore të Tiranës të cilat funksionojnë si zyra dhe...