Në këto pak vite që nga krijimi I kompanisë, Progeen ka kryer disa projekte me çelësa në dorë si Investitor dhe si kontraktor. Punët e kryera përfshijnë projektimin dhe ndërtimin.

  • Banka e Shqiperise (Ish Hotel Dajti)

    Progeen shpk prej Shtatorit 2019 është e angazhuar në kryerjen e një vëllimi të konsiderueshëm punimesh në kantierin e Bankës së Shqipërisë (Ish Hotel Dajti) për ndërtimin e godinave të reja me...
  • Rezidenca Iris - Oxhaku

    Ndertese Rezidenciale ne rrugen Zihni Sako (Oxhaku) Rezidenca Iris është projekti më i ri i Progeen. Punimet pritet do të zgjasin deri ne Prill2020. Iris po ndërtohet me të njejtën teknologji...
  • “Rezidenca Rainbow”

    Rezidenca Ranibow është e pozicionuar në zonën më të qetë të lagjes Don Bosko. E vendosur në zonën rezidenciale të Don Boskos në rrugën Albanopol, ajo është konceptuar të ofrojë një...