Në këto pak vite që nga krijimi I kompanisë, Progeen ka kryer disa projekte me çelësa në dorë si Investitor dhe si kontraktor. Punët e kryera përfshijnë projektimin dhe ndërtimin.

 • Banka e Shqiperise (Ish Hotel Dajti)

  Progeen shpk prej Shtatorit 2019 është e angazhuar në kryerjen e një vëllimi të konsiderueshëm punimesh në kantierin e Bankës së Shqipërisë (Ish Hotel Dajti) për ndërtimin e godinave të reja me...
 • Hoteli - Ashraf 3

  Ne Ashraf 3 nevojitej një hotel për të mirëpritur personalitete shumë të rëndësishëm të politikës ndërkombëtare me rastin e evenimentit Free Iran 2019. Sfida e madhe për këtë projekt ishte fakti që...
 • Dega e Re OTP Bank ne Bllok

  Punimet konsistonin ne rikonstruksionin e nje ambienti tregtar per ta kthyer ne degen e re te OTP Bank ne bllok. Te gjitha punimet u kryen sipas projektit te miratuar prej klientit duke zbatuar...
 • Monumente - Ashfraf 3

  Disa monumente u realizuan ne kampin Ashraf 3 ne Manez per ti parapire aktivitetit Free Iran 2019. Keto monumente perkujtojne martiret per lirine e Iranit.  Ky projekt kishte si sfidë kryesore kohën...
 • Rezidenca Iris - Oxhaku

  Ndertese Rezidenciale ne rrugen Zihni Sako (Oxhaku) Rezidenca Iris është projekti më i ri i Progeen. Punimet pritet do të zgjasin deri ne Prill2020. Iris po ndërtohet me të njejtën teknologji...
 • “Rezidenca Rainbow”

  Rezidenca Ranibow është e pozicionuar në zonën më të qetë të lagjes Don Bosko. E vendosur në zonën rezidenciale të Don Boskos në rrugën Albanopol, ajo është konceptuar të ofrojë një...
 • Rezidenca Progeen 2

  Ndërtesë rezidenciale dhe shërbimesh.  Rezidenca është një godinë gjashtë katëshe në Unazën e Tiranës në Rrugën Bardhyl me vetem katër kate banimi e përsosur për banim apo për zyra. Godina është e...
 • Rezidenca “Zihni Sako”

  Ndërtesë rezidenciale në pjesën lindore të Tiranës Ky ishte projekti i parë i kompanisë si investitor. Ai u ndërtua me standarte ndërtimi shumë të larta dhe synon hapësire të rehatshme dhe ambjet...
 • Ashraf 3

  11 ndërtesa shërbimi për komunitetin Iranian Progeen ndërtoi 11 ndërtesa për anetarët e Opozitës Iraniane në Mërgim të cilët jetojnë në Shqipëri. Ndërtesat ofrojnë një hapësirë të rehatshme për...
 • Rapun HEC – Elbasan

  Ndërtim dhe instalime pajisjesh Veprimtaritë ndërtuese në HEC të Rapunit përfshijnë instalim të turbinave, frencis dhe spirale horizontale për HEC. Gjithashtu u ndërtua edhe një zyrë e vogël...
 • Magazinë shumë-funksionale

  Magazinë indusriale Projektimi, prodhimi dhe ndertimi i magazinës multifunksionale në zonën industriale në pjesën  perëndimore të Tiranës.
 • ADISA – Krujë

  Zyra për agjencinë shtetërore Puna konsistoi në rikonstruksionin e një ndërtese të vjetër shtetërore duke e kthyer në një ndërtesë për shërbime ndaj qytetarëve. Operacionet e ndërtimit u zhvilluan në...
 • Aleat Central Site

  Ndërtimi i zyrave të reja dhe rikonstruksioni i objektit ekzistues Ndërtimi I zyrave të reja dhe rikonstruksioni i ndërtesave ekzistuese në pjesën lindore të Tiranës të cilat funksionojnë si zyra dhe...