Monumente - Ashfraf 3

Disa monumente u realizuan ne kampin Ashraf 3 ne Manez per ti parapire aktivitetit Free Iran 2019. Keto monumente perkujtojne martiret per lirine e Iranit. 

Ky projekt kishte si sfide kryesore kohen e shkurter ne dispozicion per realizimin. Monumentet u ngriten duke perdorur struktura metalike dhe pllaka mermeri. Megjithese te gjithe ishin skeptik per realizimin e tyre ne kohe, monumentet u perfunduan ne kohe dhe ishin gati per aktivitetin qe pritej.