Karriera

MUNDËSI PUNËSIMI

Si çdo kompani e re, Progeen është një kompani plot me njerëz shumë inteligjent, të talentuar dhe interesant. Ajo që e bën kompaninë tonë një ambient shumë të këndshëm për të punuar është komunikimi i shkëlqyer dhe profesionalizmi. Në Progeen, mendimi ndryshe është vlerë dhe faktor shumë i rëndësishëm për inovacion dhe përmirësim të vazhdueshëm.

Vende Vakante

Vendi Vakant Afati i Aplikimit Departamenti
Graphic Designer & Social Media Manager 28/02/2023 Marketing Apliko
Financier/e 28/02/2023 Finance Apliko
Menaxher HSE 28/02/2023 Teknik Apliko
Arkitekt 28/02/2023 Teknik Apliko
Inxhinier Strukturist 28/02/2023 Teknik Apliko
Inxhinier Ndërtimi në Zbatim 28/02/2023 Teknik Apliko
Inxhinier Ndërtimi (në zyrë) 28/02/2023 Teknik Apliko

APLIKO