Hoteli - Ashraf 3

Ne Ashraf 3 nevojitej nje hotel per te mirepritur personalitete shume te larta te politikes nderkombetare me rastin e eventit Free Iran 2019. 
Sfida e madhe per kete projekt eshte se duhej projektuar dhe ndertuar brenda 2 muajsh bashke me monumentet rreth e rrotull tij. Godina perfundoi nje dite perpara eventit me gjithe mobilim, ndricim dhe cdo gje dhe mirepriti personalitetet per te cilat u pregatit.