PROGEEN

PROGEEN houses most if its services in-house and is able to offer complete turnkey solutions which include design, production, construction and other legal or documentation handling like permits, applications etc through various contract types like FIDIC etc.

Complete design solutions

Construction Works

Permits & Documentation

REZIDENCA IRIS

Ndertese Rezidenciale ne rrugen Zihni Sako (Oxhaku). Rezidenca Iris është projekti më i ri i Progeen. Punimet pritet do të zgjasin deri ne Prill 2020. Rezidenca Iris ndodhet në një zone më përbërje demografike kryesisht homogjene për një jetesë të rehatshme e jetë komunitare të pasur.

Apartamente në shitje me cmimin 860€/m

 

Lexo më shumë

REZIDENCA RAINBOW

Rezidenca Ranibow është e pozicionuar në zonën më të qetë të lagjes Don Bosko. E vendosur në zonën rezidenciale të Don Boskos në rrugën Albanopol, ajo është konceptuar të ofrojë një shtëpi komode dhe jetë të pasur komunitare me mbi 75% hapësirë të përbashkët të gjelbër. 

Apartamente në shitje me cmimin 880€/m

 

Lexo më shumë